Zakelijk

Waarom ondernemen in Valencia?

Start je bedrijf in Spanje

De perfecte balans tussen werk en privé

Met bijna elke dag een strakblauwe lucht, kun je die afspraak met je klant op een terras houden, 's middags even gaan hardlopen of met je laptop als digital nomad in een trendy café op het strand gaan zitten. In Valencia leef je veel buiten en al die vitamine D heeft uiteraard een positief effect op lichaam en geest. Fietsen, golfen of teamsport op het strand, het is hier het hele jaar door mogelijk. Werken in Valencia is zoveel beter dan een kantoorbaan van 9 tot 5.

Een goede uitvalsbasis in Europa

Valencia is gunstig gelegen binnen Europa, met een grote haven, een internationale luchthaven en uitstekende conferentiefaciliteiten. Steeds meer bedrijven zien Valencia daarom als de perfecte plek om zich te vestigen.

Een internationale sfeer

Valencia heeft veel inwoners en ondernemers van over de hele wereld en dat merk je direct aan de levendige, internationale sfeer. Binnen korte tijd bouw je een nieuw netwerk op binnen jouw branche, en Match Better Valencia kan je helpen bij het leggen van de juiste contacten.

Zakelijk

Hoe start je een bedrijf in Valencia?

Als je een bedrijf wilt vestigen of onderneming wilt starten in Valencia, komen er een hoop vragen op je af. Waar begin je? Zelfstandig ondernemen in Spanje, wat kost dat eigenlijk? Hoe zit het met alle formaliteiten en documenten die je moet organiseren om als je als BV of zzp’er te registreren in Spanje? Hoe doe je dat met de belasting? Je hebt misschien bedrijfsruimte nodig, of personeel. Je hebt nog weinig contacten in Valencia en wanneer je de taal ook nog niet goed spreekt, vraag je je soms af of het de moeite allemaal wel waard is.

Ons antwoord: absoluut! Voor jou lijkt het nu misschien nog een enorme berg die je moet beklimmen, maar voor ons is het een peuleschil. Wij helpen expats in Valencia al sinds 2010. Laat je niet weerhouden door die hele waslijst aan taken, wij begeleiden je bij alles. Stap voor stap maken wij jouw droom werkelijkheid, en zit jij binnenkort met je laptop op het terras in de zon.

Match Better Valencia is een ervaren partner op zakelijk niveau. Wij zijn jouw rechterhand bij alle zaken die je moet regelen om een bedrijf op te zetten in Spanje: van het vinden van ruimte, tot recruitment en het helpen bij marktonderzoek. Wij beschikken over het juiste netwerk aan contacten en werken snel en efficiënt.

Erik Ottens (CENDRIS S.L.)

Jan Willem de Lange (Randock Web Development S.L.)

Saskia Hoogesteger (Zzumo Mas)

Zie alle testimonials

Hoe wij je kunnen helpen

Wij maken ondernemen in Valencia gemakkelijk

1

Logistiek

Wilt je een bedrijf starten in Valencia? Wij bieden buitenlandse ondernemers die zich hier willen vestigen een breed scala aan diensten rondom informatie, kennisuitwisseling en bemiddeling. Of het nu gaat om het vinden van personeel, het organiseren van documenten of het zoeken naar geschikte kantoorruimte in Valencia, wij regelen het voor je.

2

Marketingadvies en ondersteuning

Wilt je een product of dienst op de markt brengen? Match Better Valencia kan je helpen met je strategische, marketing- en communicatieplannen. We hebben uitgebreide kennis van de lokale en regionale markt van Valencia en maken ook gebruik van marktonderzoek.

3

Netwerken

Ondernemen in Valencia betekent een nieuw netwerk opbouwen. Hoe kom je in contact met andere bedrijven in Valencia? En hoe lanceer je hier je producten? Wij hebben ruime ervaring in het leggen van contacten met bedrijven die voldoen aan jouw criteria en kunnen je bijstaan ​​bij eventuele kennismaking.

4

Formaliteiten

Wij zijn een ervaren partner in het organiseren van al het nodige juridische papierwerk bij het registreren van een bedrijf in Spanje. Hoe zet ik een S.L. op? Wat is het voordeel om autonomo (zzp´er) te zijn, en wat zijn de maandelijkse kosten? Waar kan ik het beste mijn belastingaangifte laten doen? Met deze vragen en nog veel meer kun je bij ons terecht!

5

Werving

Het werven en selecteren van de juiste mensen voor jouw bedrijf kost veel tijd, geld en energie. Match Better Valencia is een ervaren partner in het selecteren van de juiste kandidaten.

Wij helpen je met alles

Match Better Valencia

Match Better Valencia is een gerenommeerd adviesbureau in Valencia. Sinds 2010 helpen we mensen met alles wat ze nodig hebben wanneer ze emigreren naar Valencia. Door gebruik te maken van ons uitgebreide netwerk van contacten kunnen wij voor jou de juiste match vinden, in huisvesting, scholen of voor je bedrijf.